De specialist in kwaliteit en veiligheid

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Cookie statement | Sitemap | Laatste update: 25 januari 2015

Share |

Directiebeoordeling

In normen, zoals ISO 9001, VCA, ISO 14001 en OHSAS 18001, wordt verplicht voorgeschreven dat directies van organisaties periodiek hun managementsysteem beoordelen (= directiebeoordeling of management review). Op basis van o.a. doelstellingen, klachten, klanttevredenheid, interne audits en leveranciersbeoordeling dient de directie een oordeel te geven over het functioneren van het managementsysteem.


De directie van een organisatie slaagt er niet altijd in om periodiek een gestructureerde en doeltreffende directiebeoordeling op te stellen. Veelal zijn te realiseren doelstellingen onvoldoende doordacht en voldoen bijvoorbeeld niet aan het SMART-principe (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden). Ook voldoen opgestelde directiebeoordelingen met betrekking tot het managementsysteem niet altijd aan de vereiste van de betreffende norm.


MD ingenieursbureau heeft voor organisaties die zich hierin herkennen de oplossing.

Marco Datthijn heeft veel ervaring in het opstellen en controleren van directiebeoordelingen.

MD ingenieursbureau neemt voor u deze zorg uit handen en stelt graag samen met de directie van een organisatie een complete en doeltreffende directiebeoordeling op.

Het is ook mogelijk dat uw zelfopgestelde directiebeoordeling wordt beoordeeld op het voldoen aan de betreffende norm. De hoofdzaak in alle gevallen is dat uw organisatie er daadwerkelijk wat aan heeft.


Neem vrijblijvend contact op met Marco Datthijn voor vertrouwen, kennis en kunde!