De specialist in kwaliteit en veiligheid

© All rights reserved OGB Design | Disclaimer | Cookie statement | Sitemap | Laatste update: 25 januari 2015

Share |

Bedrijfsprofiel

MD ingenieursbureau is de specialist in het ontzorgen van organisaties op de gebieden kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. De kernactiviteiten zijn het opzetten, implementeren, onderhouden en certificeren van managementsystemen op basis van ISO 9001, VCA, ISO 14001 en OHSAS 18001.


Ook op het gebied van CO2-reductie, ISO 26000 / MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en ISO 50001 (normeisen energiemanagementsysteem) heeft MD ingenieursbureau voldoende kennis in huis.


MD ingenieursbureau is in 2003 opgericht door Marco Datthijn en is gevestigd in het centraal gelegen Nunspeet (Gelderland). Het bureau richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf in de bouwnijverheid. Tot de klantenkring behoren o.a. architectenbureaus, bouwbedrijven, grond-, weg- en waterbouwbedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven en afbouwbedrijven.


De werkwijze van MD ingenieursbureau wordt volledig afgestemd op uw behoefte.

Klant is koning: zo kan er doordeweeks al vanaf 06:00 uur op de door u gewenste locatie worden afgesproken. Is uw bedrijf gevestigd in Gelderland, Overijssel of Flevoland dan behoren afspraken in de avond ook tot één van de vele flexibele mogelijkheden.


Voor vertrouwen, kennis en kunde bent u bij MD ingenieursbureau aan het juiste adres.

Er wordt te allen tijde gestreefd naar een persoonlijke aanpak en tevreden klanten.